تاریخچه فلفل دلمه

این محصول، فلفل شیرین نیز نام دارد بومی آمریکای مرکزی، شمال آمریکای جنوبی و مکزیک بوده، در سال ۱۴۹۳ میلادی به اسپانیا برده شد و از آنجا به کل اروپا، آفریقا و آسیا بسط پیدا کرد. در حال حاضر چین، مکزیک و اندونزی گسترده ترین تولید کننده فلفل در دنیا می باشند.

فلفل دلمه ای گیاهی یک ساله با ارتفاع ۵۰ الی ۱۸۰ سانتی متر می باشد و دارای گل هایی به رنگ سفید می باشد. میوه های این گیاه در رنگ های مختلفی نظیر سبز، سفید، بنفش، نارنجی، قرمز و زرد وجود دارد.

این گیاه سیستم ریشه ای ضعیفی داشته بدین سبب رسیدن آب و رطوبت مناسب برای رشد آن بسیار مهم و ضروری می باشد و خشکی کشیدن سبب عدم گلدهی ، ریزش غنچه های گل و کوچک ماندن میوه های آن می شود.
خواص فلفل دلمه

رطوبت بیش از حد و خیس بودن دائمی خاک هم سبب پوسیدگی ساقه آن، خیس شدن برگ ها و ریزش غنچه های گل می شود.

به نور مستقیم و کامل خورشید نیازمند است با این حال مکان های بسیار پر نور که هوا گرم است امکان دارد موجب آفتاب سوختگی پوست میوه آنها شود.

فلفل دلمه ای به هوایی تقریبا گرم نیاز دارد بهترین زمان برای کاشت مستقیم باید هنگامی باشد که دمای خاک به ۱۵ الی ۲۰ درجه سانتی گراد رسیده باشد.

دمای بالای ۳۵ درجه به همراه تابش خورشید ممکن است باعث سوختگی و ریزش غنچه های گل و ایجاد لکه های آفتاب سوخته روی میوه ها می شود.

کاشت بذرهای فلفل دلمکه ای رایج ترین روش تکثیر آن می باشد. برای کاشت گلدانی این گیاه حدود ۶ هفته قبل از نیمه فرودین در فضای داخلی اتاق بذرها را در گلدان کاشته و هنگامی که دمای محیط بیرون متناسب شد گلدان ها را به بیرون منتقل نمایید.

اگر می خواهید نشا کاری انجام دهید و نشا را از محل کاشت اولیه انتال دهید بهتر است از سینی های کاشت استفاده نمایید. ۱ الی ۳ هفته جوانه زنی بذرها به طول می انجامد. هنگامی که نشاها دو جفت برگ داشتند زمان مناسبی برای عمل انتقال می باشد.

 

    بالا